Skip to main content

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Caroline Hopkinson Date: May 3, 2013 11:13am
Forum: faqs Subject: Network problem with uploading?

Trying to upload a pdf file for first time. When I hit upload I get a message that there is a network problem. I've been getting message for over an hour. Anything I should know/do?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Jeff Kaplan Date: May 3, 2013 1:40pm
Forum: faqs Subject: Re: Network problem with uploading?

i'm not able to duplicate the problem. if you continue to have this problem i might suggest starting over at archive.org/create and use the "Classic Uploader". our apologies.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: bankside Date: Oct 9, 2013 6:14am
Forum: faqs Subject: Re: Network problem with uploading?

I've been trying for five days to upload a small (12mb) pdf. I've tried from work and from home. The file seems to upload and then I get the "There is a network problem" message. Have you made any headway with this issue?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Jeff Kaplan Date: Oct 9, 2013 10:29am
Forum: faqs Subject: Re: Network problem with uploading?

i'm not able to duplicate the problem. try the Classic Uploader at archive.org/create.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Panxulo Date: Jun 11, 2013 1:03pm
Forum: faqs Subject: Re: Network problem with uploading?

Hi. I have the same problem here. I've tried with the others alternatives, but it never finishes creating the page.
What can I do?